Bij de Olympische Spelen in Tokio hebben ze wel wel hele bijzondere nieuwe ambassadeurs uitgekozen. Het zijn namelijk populaire animefiguren!

 

Ambassadeurs Olympische Spelen in Tokio

Wie zijn deze ambassadeurs dan wel? Hieronder kun  je meer lezen over hen

!

Astroboy

Astroboy is een android die gebouwd is door een wetenschapper die zijn zoon had verloren. Maar toen die laatste erachterkwam dat hij toch anders was dan zijn zoon, wees hij hem af. Uiteindelijk vecht Astroboy tegen kwaadaardige buitenaardse robots.

Goku is de hoofdrolspeler van Dragonball (Z/GT/Super). Hij is een Saiyan en weet de slechteriken uit het universum steeds weer te verslaan door sterker te worden. Goku houdt van eten en hij houdt niet altijd van nadenken.

Goku is de hoofdrolspeler van Dragonball (Z/GT/Super). Hij is een Saiyan en weet de slechteriken uit het universum steeds weer te verslaan door sterker te worden. Goku houdt van eten en hij houdt niet altijd van nadenken. Bron van het plaatje:

De echte naam van Sailor Moon is Usagi Tsukino. Usagi zit op de middelbare school als ze erachterkomt dat ze kan transformeren tot een Sailor Soldaat. Samen met haar vriendinnen Sailor Mercury, Sailor Jupiter, Sailor Venus en Sailor Mars vecht ze tegen de slechteriken van bijvoorbeeld the Dark Kingdom.

De echte naam van Sailor Moon is Usagi Tsukino. Usagi zit op de middelbare school als ze erachterkomt dat ze kan transformeren tot een Sailor Soldaat. Samen met haar vriendinnen Sailor Mercury, Sailor Jupiter, Sailor Venus en Sailor Mars vecht ze tegen de slechteriken van bijvoorbeeld the Dark Kingdom.

Naruto Uzumaki is een shinobi (ninja) die buitengesloten wordt in zijn dorp. Pas als hij zich aansluit bij het team van leermeester Kakashi zet hij zijn eerste stappen met zijn vrienden om de sterkste shinobi te worden.

Naruto Uzumaki is een shinobi (ninja) die buitengesloten wordt in zijn dorp. Pas als hij zich aansluit bij het team van leermeester Kakashi zet hij zijn eerste stappen met zijn vrienden om de sterkste shinobi te worden.

Luffy is de hoofdpersoon van One Piece. Hij is zo flexibel als rubber en wil de koning der piraten worden. Met zijn vrienden gaat hij op zoek naar de Legendarische Schat.

Luffy is de hoofdpersoon van One Piece. Hij is zo flexibel als rubber en wil de koning der piraten worden. Met zijn vrienden gaat hij op zoek naar de Legendarische Schat.

Jibanyan is een yokai uit de serie Yokai Watch. Een youkai (romaji-spelling) is een soort van geest of monster uit de Japanse folklore. Jibanyan was een kat. Hij werd een yokai toen hij werd aangereden. Hij helpt Keita Amano (Nathan Adams). Keita-kun heeft een yokai watch (yokai horloge).

Jibanyan is een yokai uit de serie Yokai Watch. Een youkai (romaji-spelling) is een soort van geest of monster uit de Japanse folklore. Jibanyan was een kat. Hij werd een yokai toen hij werd aangereden. Hij helpt Keita Amano (Nathan Adams). Keita-kun heeft een yokai watch (yokai horloge).

Cure Magic en Cure Miracle zijn personages uit de anime Mahou Tsukai Pretty Cure. Cure Miracle heet eigenlijk Asahina Mirai en ze woont in de normale niet-magische wereld. Op een dag ontmoet ze Izayoi Riko (Cure Magic). Ze dragen dezelfde hanger. Ze veranderen in de witches Cure Miracle en Cure Magic om het kwaad te verslaan.

Cure Magic en Cure Miracle zijn personages uit de anime Mahou Tsukai Pretty Cure. Cure Miracle heet eigenlijk Asahina Mirai en ze woont in de normale niet-magische wereld. Op een dag ontmoet ze Izayoi Riko (Cure Magic). Ze dragen dezelfde hanger. Ze veranderen in de magicians Cure Miracle en Cure Magic om het kwaad te verslaan.

 Wil je Japans leren? En wil je meer te weten komen over Japan? Dan is het boek “Japans voor beginners 1” misschien wel iets voor jou!
-Bestel het boek Japans voor beginners 1 op bol.com

 

 

Save

Save

Save

Pinterest